Biografi

bio_studio

Mia Berndes är en rutinerad artist med en varm röst och stark utstrålning. Hon jobbar i hela vårt avlånga land med allt från krogshower och företagsunderhållning till bröllop och begravningar.

Hon utbildade sig till musikalartist på den treåriga utbildningen Performing Arts School i Göteborg och flyttade sedan till Stockholm. Hon har sedan dess arbetat som frilansande artist och koreograf i många olika produktioner.

Mia har jobbat i branschen sedan 2000 och synts bakom artister som Nanne Grönwall, Andre´s Esteche, Alcazar, Martin Stenmarck, Marcus Fagervall, Markoolio och Ola bland många andra.

Hon har också synts i ett antal musikvideos och körat till våra folkkära artister i både TV4:s morgonprogram samt expressens live-tv. Utomlands har Mia under två års tid haft turnéer i Brasilien, där hon bland annat har spelat på Karnevalen. Hon har även varit i Mexico och gjort Queen konserter. Hösten 2009 åkte hon som fältartist till Afghanistan för att sjunga för våra landsmän, ett annorlunda men väldigt uppskattat jobb.